Om Oss

Affärsidén har alltid varit och kommer att vara kunden i fokus, hög service nivå och konkurranskraftiga priser med hög kvalité. Företaget startades som enskild firma 2001 och växte till Aktiebolag. Vi startade med uthyrning av akvarium med skötsel och kompletterade med uthyrning av växtinredningar med skötsel. Akvarium och levande växtinredningar gick hand i hand och vi tog oss ann nya utmaningar.

Våra egna kunders behov gav starten till företaget som idag heter TRIVSEL GRUPPEN och affärsidén bakom trivsel gruppen är att samla alla trivsel tjänster moderna företag efterfrågar under samma tak från en leverantör. Som kund hos oss hittar du alla trivsel tjänster du behöver och får en leverantör och när du behöver oss ett telefon nummer att ringa.

 

Välkommen som kund!

Grundare till TRIVSEL GRUPPEN

Reza Soltanzadeh

Miljöpolicy

Trivsel Gruppen strävar alltid efter att hitta nya sätt för att värna om vår miljö.

Vi sopsorterar, lägger skötsel schema så att det blir så lite onödiga körningar som möjligt, använder bilar med låga utsläpp och med hjälp av våra växtinredningar och växtväggar skapar vi gröna arbetsplatser. Vi försöker även lära oss av andra nya sätt som värnar om miljön. Har du några bra tips till oss är du alltid välkommen att kontakta oss.