Växtväggar

Fördelarna med Växtväggar på Jobbet

En investering för din arbetsplats. Förutom det stora estetiska värdet, finns det många andra fördelar med att ha växter inomhus. Växtväggar har en lugnande effekt på vårt sinne och vårt gemensamma välbefinnande.

Människor som är omgivna av växter fungerar bättre, är gladare och lider i mindre utsträckning av stress och ångest. Detta är en stor anledning för företag att vara mer ”gröna”. Växtväggar är en idealisk lösning för tråkiga väggar, entré, gemensam matsal, konferens rum, kontors landskap eller där det är lite eller inget utrymme för golv växter.

Växtväggar har många andra fördelar:

  • Luftrening
  • Luftfuktning
  • Estetiskt värde
  • Bidrar till att öka trivsel för besökande och anställda
  • Kan placeras på vilken vägg som helst utan att vara skrymmande
  • Ljudabsorberande
  • Växter ger människor bättre hälsa och kan leda till 15 % minskning av sjukfrånvaron
  • Bidrar till märkbart lägre stressnivåer

Vi kan växtväggar

Vi kan bygga växtväggar efter dina behov. Mitt i rummet med mjuka svängar och kurvor eller mot en vägg, Dubbelsidigt växtvägg eller som en tavla på väggen inget är omäjligt med växtväggar.

Har du en egen idé eller har din arkitekt en idé och ritning, vi fixar det. Vi bygger växtväggar, växttavlor och växtpartier med fastvattenanslutning kopplat till avlopp för minimal skötsel eller med en dåld vattenbehållare och pump som förser växterna med vatten regelbundet via en timerstyrt bevattning om man inte har möjlighet till avlopp och fast vattenanslutining.

Vad passar dig bäst? Kontakta oss för ett besök så tar vi fram en lösning som passar era lokaler och behov bäst.

Vem sköter växtväggen

Vi sköter din växtvägg. Vår växtväggar sköter sig själva men kräver viss tillsyn. Våra växtväggar kommer med självbevattningssystem och timer styrt belysning. Vi anpassar ljusmängd och bevattning till de växter ni önskar ha i er växtvägg. Ni tecknar ett skötselavtal med oss. Beroende på vilken lösnings som funkar för er sätter vi skötsel och tillsyn intervaller för er växtvägg.

Kontakta Oss

Referenser