Vattenmaskiner

Fördelarna med vattenautomat på jobbet

Det är för oss här uppe i Norden en självklarhet att ha tillgång till rent vatten. En vattenautomat på kontoret är ett lätt och trevligt sätt att få tillgång till de två liter vatten vi bör dricka varje dag.

Mycket av vattnet som vi måste ha för att överleva får vi i oss genom maten vi äter, men det är känt sedan länge att vi måste tillföra cirka 2 liter om dagen för att hålla skärpan uppe och inte bli sjuka. Vatten på arbetsplatsen är sannolikt det lättaste sättet att dricka tillräckligt mycket vätska.

Alla borde ha tillgång till friskt vatten på jobbet

Vatten hjälper oss att koncentrera oss, hålla immunförsvaret på topp och undvika huvudvärk och andra obehagliga effekter av vätskebrist. Vattenautomater på jobbet har också den positiva effekten att man får tillgång till kolsyrat vatten. Riktigt kallt dessutom, för visst är kallt vatten betydligt godare än rumsvarmt vatten från kranen?

En vattenautomat på jobbet blir också ett naturligt komplement till kaffemaskinen (kaffe är ju faktiskt vätskedrivande) och ett mycket uppskattat alternativ för gäster och besökande på kontoret. Tänk en varm försommardag med ett glas isande kallt vatten istället för den varma koppen kaffe.

Dessutom kan du enkelt få smaksatt vatten! Kallt, kolsyrat vatten med smak av Lemon/Lime, Svart vinbär, Äpple eller Päron. Eller varför inte kundfavoriten Granatäpple?

Vatten på kontoret är inte lyx, det är en nödvändighet

För alla som har tillgång till en vattenautomat på kontoret blir det plötsligt så självklart att dricka mer. Man känner att man blir piggare, orkar mer och tar bättre beslut.

Det är dessutom lättare att börja röra sig mer och äta bättre när man har fått en turboinjektion av det bästa läkemedlet som finns i form av vatten.

Vattenautomater
Kontakta Oss

Referenser

Lämpligt för alla verksamheter

Kontor

Kontorspentryt är sällan den plats på jobbet som får mest uppmärksamhet.

Det är inte ovanligt att “din mamma jobbar inte här”-skylten skyms av förmiddagens fikakoppar, och vem vill hämta vatten där? Eller på toaletten?

I Sverige har vi fantastiskt dricksvatten direkt ur kran, men varför inte se till att det blir mer tillgängligt med en vattenautomat på kontoret?!

Kallt, rent och kolsyrat vatten närmare din arbetsplats! Det är enklare än du tror. Med en vattenautomat från Trivsel Gruppen får du rent, friskt och kallt vatten precis där du behöver det. – På kontoret, i verkstaden, i receptionen eller i lunchrummet!

Vatten på jobbet ger gladare medarbetare

Det är lika genialt som det är enkelt. Vatten på jobbet ger gladare medarbetare. Glada medarbetare är effektiva medarbetare.

För de allra flesta är det dessutom en bonus att vattnet kan kolsyras och smaksättas med någon av våra många smaksättningar.

Kan man dessutom spara plats i kylskåpet där det tidigare stod miljöovänliga flaskor och burkar med vatten som fraktats med lastbil – då är det ju en solklar vinnare!

Hotell och Restaurang

Det är inte ovanligt att man på en konferens blir sittande runt ett bord i flera timmar och det är inte alltid självklart att det finns något att dricka.

Står det en karaff med friskt vatten blir det genast mycket lättare att hålla sig alert och fokuserad på det som diskuteras. Kombinera gärna med en frukt i stället för godis och kaffe.

En konferens blir alltid lyckad med gott vatten

Vår kanske största kundgrupp är skandinaviska restauranger och konferensanläggningar, där det normalt ställs höga krav på kapacitet och driftsäkerhet.

Med vårt generösa utbud av vattenkylare finns det alltid en lösning som passar kundens önskemål och därifrån är det lätt att skräddarsy installationen med en tappkran som passar för ändamålet.

I vårt sortiment finns allt från enkla tryckknappstappar till elektroniska tapptorn med digitaldisplay för de allra största konferensanläggningarna.

Skolor och Förskolor

De allra flesta av oss skriver nog under på att våra barn är det viktigaste vi har. Ändå blundar vi för det faktum att barnen i skolan och på dagis hämtar vatten på toaletten, eller kanske i värsta fall får vänta till lunch och mellanmålet.

Får barn inte i sig tillräckligt med vatten blir följden trötthet och svårigheter att koncentrera sig.

En skola eller ett dagis med ansvarskänsla ser till att det finns vatten tillgängligt hela dagen, och med starkt fokus på hygien!

Elever på topp med färskt vatten visar nya tester

Välrenommerade tester pekar tydligt på att elevers prestationer kan sättas i direkt relation till hur mycket vatten de dricker.

Det är ingen hemlighet att vatten är en oerhört viktig del av våra kroppar, och att det i tillväxtfasen spelar en större roll än senare i livet.

Vård och Omsorg

När vi väl får möjlighet att berätta om hur vi kan hjälpa till med vattenlösningar för både personal- och patientutrymmen är det sällan någon som kommer med invändningar.

Det är lätt att ta hand om dem du tycker om

När vi sedan visar vårt trumfkort – oberoende labbtester, som visar 99,9999 % effektivitet på långtidstester av eColi, Cryptosprodium och andra virus och bakterier – är affären oftast i hamn. Vem vill inte spara på miljö och pengar och samtidigt få en fantastisk produkt?

Våra vattenmaskiner

Omni

Fristående vattenautomat

Omni är en nätt och lättplacerad vattenkylare för receptionen eller det lilla kontoret.

Med sitt enkla handhavande och stilistiska utförande är det en populär produkt där man får mycket vattenkylare för pengarna.

Kylaren serverar kolsyrat och naturellt vatten, kylt eller okylt.

Omni finns både som golv- och bordsmodell, där golvmodellen har en integrerad muggdispenser.

Specifikationer

Bredd 255 mm
Höjd
Bordsmodell 408 mm
Golvmodell 1218 mm
Djup 455 mm
Vikt
Omni Naturell ca 15 kg
Omni Kolsyra ca 16 kg
Omni Underskåp ca 12 kg
Kapacitet 12-16 liter/timme
Vattenval Naturell
Kolsyrat
Okylt
Aggregat Integrerat
Kabinett Formgjuten plast

Triton

Fristående vattenautomat
Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder.

Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Okompromissad kapacitet

Triton är byggd på våra Pro1 och Pro2 kylaggregat vilket ger en okompromissad flödeskapacitet. Golvmodellen rymmer kolsyreflaskan för att ge kylt kolsyrat vatten för den som önskar (endast med Pro2 kylaggregatet).

Även det större kontoret kommer att ha kapacitet som räcker till och blir över.

Chassit är tillverkat av pulverlackad plåt med detaljer i rostfritt och är anpassat för Escowas Pro 1- och Pro 2-kylare. Ytskiktet är lätt att hålla rent och mycket tåligt vilket gör den lämplig för miljöer även med högre användningsbelastning än normalt.

Marknadsför din verksamhet med en vattenautomat

Triton kan fås med belyst front, ett poplärt tillval för många av våra målmedvetna kunder.

Tack vare en bakbelyst (led) front blir effekten mycket uppskattad och vi kan enkelt anpassa trycket till kundens önskemål. Har du frågor om belyst front? Kontakta oss så berättar vi mer!

Triton finns även som bänkmodell.

Specifikationer

Bredd 325 mm
Höjd 1350 mm
Djup 400 mm
Kapacitet Flödeskapacitet: 98 liter/timme
Vattenval Naturell
Kolsyrat
Smaksättning Kan fås med integrerad smaksättning
Aggregat – Pro 1
– Pro 2
Elanslutning 230v/10A
Krantyp Elektrisk
Kabinett – Svartlackad plåt/rostfritt
– Vitlackad plåt/rostfritt

Pollux

Fristående vattenautomat
Designmaskinen Pollux kan fås med både Pro1- och Pro2-kylare och gör sig utmärkt på kontoret, i den lilla hotellobbyn och i konferensen.

Pollux levererar kylt och okylt naturellt eller kylt och okylt kolsyrat vatten och kan också smaksätta vattnet med en valfri smak kopplad till manöverpanelen.

Pollux finns både som golv- och bordsmodell.

Specifikationer

Bredd 250 mm
Höjd
Bordsmodell 476 mm
Golvmodell 1384 mm
Djup 520 mm
Kapacitet Flödeskapacitet: 98 liter/timme
Vattenval Naturell
Kolsyrat
Okylt
Smaksättning Integrerad (1st)
Aggregat – Pro 1
– Pro 2
Elanslutning 230v/10A
Krantyp Elektrisk
Kabinett Lackad plåt/rostfritt

WL2 Firewall

Fristående vattenautomat
Som lillasyskon till duktiga WL4 har man mycket att leva upp till och WL2 gör det med bravur!

Som en av de mindre vattenautomaterna i klassen är den mycket lättplacerad men erbjuder ändå många av de avancerade funktionerna i WL4.

Med ett modernt diskret utseende gör den sig väl på kontoret och i den lilla hotellobbyn, men kan också tack vare Firewall™-tekniken stå upp för sig själv på en mottagning i en känslig miljö.

Firewall™-tekniker nyttjar UV-strålning för att rena vattnet och har i kliniska tester redovisat en 99,9999 % effektiv rening av mikroorganismer och bakterier.

Detta – i samband med effektiv filtrering, BioCote-beläggning och valet av kallt eller varmt vatten – gör detta till en riktig liten arbetshäst!

Specifikationer

Bredd 345 mm
Höjd 1030 mm
Djup 367 mm
Vikt 26 kg
Vattenval Naturell
Okylt
Hetvatten
Kolsyrat (OBS endast WL4 Firewall kan göra kolsyrat + hetvatten i samma maskin)
Aggregat Integrerat
Elanslutning 230v/10A